Diaspora

Peste o sută de mii de români, în carantină de sărbători. Rușine autorităților!

Guvernul schimbă de la o săptămână la alta regulile, astfel că peste o sută de mii de români veniți din străinătate vor face sărbătorile în carantină.

Ministrul de Interne Lucian Bode a anunţat joi, la videoconferinţa cu prefecţii, că, potrivit estimărilor, numărul celor plasaţi în carantină la nivel naţional va depăşi 115.000 de persoane în următoarea perioadă şi a cerut structurilor din MAI să verifice toate persoanele care intră în carantină.

”Estimăm că numărul celor carantinaţi la nivel naţional va depăşi 115.000 de persoane, ceea ce înseamnă un volum mare de muncă pentru structurile noastre”, a afirmat Bode.

Un volum mare de muncă pentru structuri? Ce să spună bieții oameni, veniți și ei după un an - doi în țară să își vadă rudele. De ce să fie ținuți în casă, dacă au test negativ? Doar pentru că nu acceptă vaccinul, care iată că nu a oprit pandemia nici în țările cu populație vaccinată 100%? Lăsați oamenii să iasă din case, că au venit cu bani la ei, bani care intră în economie, să vă luați și voi, guvernanții, lefurile babane.

Vizualizări: 2,199

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diaspora:

Citește și: