Politică

Explică de ce a folosit mașina primăriei pentru a merge la o firmă privată

Autoritățile locale din comuna gorjeană Bumbești Pițic au găsit banii necesari pentru organizarea manifestărilor de Ziua Comunei. O firmă privată a sponsorizat primăria cu 12.000 lei, bani ce vor fi folosiți pentru a-i sărbători pe cetățenii comunei de ziua lor. 

 

Conform prevederilor contractului de sponsorizare încheiat între cele două părți, Ziua Comunei Bumbești Pițic va fi marcată în data de 11 septembrie. Reprezentanții primăriei au făcut public contractul de sponsorizare, după ce un consilier local i-a reproșat primăriței Irina Cojocaru că s-a deplasat în interes personal cu autovehiculul primăriei la sediul firmei respective. 

 

”Informația este eronată iar în acest sens atașăm o poză cu contractul de sponzorizare pe care d-na primar a reușit să-l obțină de la firma FLITEXIM S.R.L. pentru organizarea zilelor comunei, iar în momentul în care a fost surprinsă se afla acolo pentru semnarea contractului de către reprezentantul firmei. De asemenea este bine de știut că suntem singura localitate din județ care organizează un asemenea eveniment doar cu bani obținuți din sponsorizări”, au transmis reprezentanții primăriei, pe rețelele de socializare. 

Vizualizări: 1,960

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: