Politică

Pecingină, întâlnire pentru reducerea vârstei de pensionare a minerilor 

Modificarea legii ce prevede reducerea vârstei de pensionare pentru mineri şi energeticieni a fost luni discutată în parlament. Deputatul liberal Gheorghe Pecingină s-a întâlnit cu secretarul Comisiei de Muncă şi Protecţie Socială, Tudor Polak, prezentându-i proiectul propus de sindicate. 

Pecingină a solicitat conducerii CE Oltenia să comunice activitățile care pot fi vizate de acest proiect, primind o listă cu toate aceste activități din minerit și energie. Pe lângă întâlnirea cu Tudor Polak, liberalul gorjean a mai avut o discuţie cu iniţiatorul proiectului de lege. 

"Împreună cu Vetuța Stănescu, Președintele PNL Hunedoara, am mers la Lucian Heiuș (Secretar de Stat la MFP), inițiatorul acestui proiect, cu care am discutat în detaliu proiectul și modificările pe care trebuie să le aducem ca acest proiect să nu intre în sfera neconstituționalității. (...) Am promis, vom face totul legal! Nu dorim să fim populiști și să amăgim minerii și energeticienii cu promisiuni de pe o zi pe alta sau contrare Constituției", a scris Gheorghe Pecingină pe Facebook.

Vizualizări: 2,708

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: