Actualitate

Paznici de la CE Oltenia, trimiși la cursuri de perfecționare 

14 angajați ai CE Oltenia, agenți de securitate în cadrul UMC Jilț, vor urma cursuri de perfecționare în domeniu. Compania energetică caută în această perioadă o societate care să asigure formarea profesională a paznicilor din zona Mătăsari. 

Contractul este pentru o perioadă de 6 luni, însă cursurile de formare profesională vor avea o durată de 20 de ore. Printre altele, salariații companiei vor învăța cum să folosească mijloacele de apărare din dotare, dar și principalele reguli și norme de comportament ale agentului de securitate. 

Compania energetică a alocat 2100 lei pentru formarea profesională a salariaților, câte 150 de lei pentru fiecare. Cursurile se vor desfășura într-o clădire a societății de pe strada Minei din comuna Mătăsari, într-o sală de curs amenajată corespunzător. 

Printre cursanți se află și câteva femei. ”Serviciile se adresează grupului țintă de participanți care trebuie să actualizeze cunoștințe teoretice și deprinderi practice în domeniul pază, obiective, bunuri”, se arată în caietul de sarcini al achiziției. 

Formatorii interesați pot depune ofertele până vineri, 10 iunie.                                                                                                        

 

Vizualizări: 1,982

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: