Eveniment

Tânără de 18 ani, agresată de iubit

O tânără de 18 ani din Novaci a fost agresată joi de iubitul ei cu 11 ani mai în vârstă. Polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au emis un ordin de protecție provizoriu față de bărbat. În cauză s-a întocmit dosar penal, polițiștii continuând cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, a transmis IPJ Gorj.

Un alt caz de violență domestică a fost la Dănești. Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit faptul că un bărbat de 55 de ani, din comuna Dănești, pe fondul unui conflict spontan, ar fi exercitat acte de violență asupra concubinei sale. Polițiștii au luat măsura emiterii unui ordin de protecție provizoriu față de bărbat, pe o perioadă de 5 zile.

În perioada 24 – 30 septembrie, polițiștii gorjeni au intervenit în 20 de cazuri de violență domestică, ocazie cu care au fost întocmite dosare penale.

 

În 10 dintre cazuri, poliţiştii care intervenit la cazurile de violenţă domestică au emis, după analizarea situaţiei pe baza unui formular de evaluare a riscului, un Ordin de protecţie provizoriu, valabil 5 zile.

Vizualizări: 4,754

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: