antiVirale

OneLife Rally va trece pe la Rânca 

Un celebru raliu, organizat și în scop caritabil, care a ajuns la a șaptea sa ediție, va trece pe la Rânca, stațiunea montană fiind inclusă recent în traseul care trece prin România, Serbia, Croația și Italia.

Raliul caritabil OneLife Rally va trece și prin stațiunea gorjeană Rânca, mai precis pe Transalpina, primarul Marcel Romanescu intermediind includerea Gorjului în traseul raliului. „OneLife Rally". În urmă cu câteva luni, discutam cu Anamaria Prodan despre eveniment și am rugat-o să ne ajute pentru ca acest circuit să includă și județul nostru. Trebuie să-i mulțumesc acum pentru că "OneLife Rally" va traversa munții, de la Sibiu către București, pe Transalpina, iar super mașinile vor trece prin Rânca în data de 30 iunie. Evenimentul coincide cu Rock Fest Rânca 2023, organizat de Consiliul Județean Gorj”, a precizat edilul. 

Mașinile înscrise la OneLife Rally trec prin șapte orașe din Italia, Croația, Serbia și România, iar principala componentă a raliului este cea caritabilă, participanții achitând 500 euro pentru înscriere, sumele obținute fiind dirijate către organizații de caritate.

OneLife Rally a reușit să devină în scurt timp unul dintre cele mai relevante raliuri din regiune. Începând cu anul 2017, evenimentul este singurul raliu în stil deschis la nivel internațional, aspect care se traduce prin interacțiunea direct cu vizitatorii, aceștia având ocazia chiar să urce în mașinile participante.

Astfel, participanții la raliu se vor bucura de cele mai frumoase peisaje din România iar o primă escală va fi efectuată la Sibiu. 

În România mașinile vor intra pe data de 29 iunie, venind de la Novi Sad și vor merge spre Sibiu, iar pe data de 30 iunie vor ajunge la București, conform informațiilor de pe site-ul evenimentului.

"OneLife Rally 2023 - Rome to Romania is coming to Sibiu and Bucharest with a voyage through breathtaking Transalpina this June"

Vizualizări: 1,018

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: