antiVirale

Un antrenor al CSM Târgu Jiu s-a căsătorit!

Un fost mare fotbalist al Gorjului, actualmente antrenor al unor grupe de copii de la CSM Târgu Jiu, Adi Popescu, s-a căsătorit în acest weekend.

Fost fotbalist la Pandurii Târgu Jiu, în Liga 1, Adi Popescu a spus DA în fața primarului Municipiului Târgu Jiu, cel care a oficiat sâmbătă ceremonia de cununie a fostului fotbalist. Adi Popescu este acum antrenor al unor grupe de copii de la CSM Târgu Jiu, el fiind anterior și antrenor la grupele de juniori ale clubului Pandurii, club pentru care a evoluat în cea mai mare parte a carierei sale de jucător. 

„Adi Popescu, antrenor al fotbaliștilor juniori de la CSM Târgu Jiu, s-a căsătorit astăzi. Este o onoare să-i fiu alături în acest moment fericit al vieții sale. Iubitorii fotbalului își amintesc cu siguranță de Adi atunci când evolua la Pandurii. Astăzi pregătește valoroasa grupă 2012-2013 E de juniori.

Le doresc tinerilor căsătoriți viață lungă și frumoasă împreună, cu împliniri pe toate planurile. Casă de piatră!”, a transmis primarul Marcel Romanescu cu ocazia fericitului eveniment.

Vizualizări: 1,137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: