antiVirale

Sărbătoarea Teiului, motiv de bucurie la Negomir

În această perioadă în care teii sunt în floare are loc în comuna gorjeană Negomir sărbătoare „Floarea Teiului”, o manifestare care aduce locuitorii din zonă pe Izlazul Dușa din localitate.

Floarea teiului este un motiv de distracție pentru cetățenii comunei Negomir care sunt invitați de autorități să ia parte duminică, 25 iunie 2023, la serbarea câmpenească „Floarea Teiului”, o manifestare devenită deja tradiție care aduce voia bună și distracția pe Izlazul Dușa. Este o tradiție deja de câțiva ani să se organizeze această serbare câmpenească la care sunt invitați toți locuitorii comunei Negomir pentru a se distra și a asculta muzică, primăria invitând o serie de artiști care vor urca pe scena din izlaz.

„Primăria și Consiliul Local Negomir organizează duminică, 25.06.2023, Sărbătoarea „Floarea Teiului", în satul Artanu (Izlaz Dușa). Vă așteptăm cu drag alături de: Ansamblul de fluierași și dansuri populare „Izvorașul", Mihai Priescu, Claudia Pupăză Băzăvan și Orchestra Primusic!”, a transmis primarul Tudor Oiță referitor la acest eveniment.

Vizualizări: 818

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: