Social

Oltenilor le-a trecut supărarea pe fani

FCU Craiova a anunțat că a pus în vânzare biletele pentru meciul cu FC Voluntari, din etapa a 26-a a Ligii 1, semn că s-a ajuns la o cale de împăcare cu suporterii.

Adrian Mititelu se supărase pe suporterii echipei oltene după meciul cu Sepsi și le-a pus interdicție la meciurile de pe teren propriu, partida cu U Cluj jucându-se cu porțile închise. Acum pare să fi revenit la sentimente mai bune față de suporteri chiar după ce a aflat că a pierdut meciul cu Sepsi, scor 0-3, la masa verde. În plus oltenii vor disputa următoarele șase meciuri din deplasare sau pe teren neutru fără fani. Astfel că, cei de la FCU Craiova s-au gândit să îi reprimească pe suporteri măcar la meciurile de acasă și au pus în vânzare biletele pentru meciul cu FC Voluntari, nu înainte de a trage un semnal de alarmă. ”În cazul în care, la acest eveniment sportiv, vor exista manifestări, incidente sau alte activități repetate care contravin regulamentelor FRF, LPF și prevederilor Legii 4/2008, în special prevederilor prevăzute la art. 9, alin. 1 și 3, raportat la art. 20, art. 10 din legea menționată, cu precădere pentru scandări xenofobe, rasiste, injurii și jigniri adresate oficialilor, se va acționa în consecință, în sensul evacuării persoanelor care încalcă aceste prevederi legale sau a sectorului respectiv”, a transmis oficial clubul din Bănie.

 

Fotbal Club Universitatea pune în vânzare bilete pentru partida cu FC Voluntari, din data de 20 februarie, ora 20:00, disputată pe Complex Sportiv Craiova. Acestea pot fi achiziționate online de pe Eventim.ro, de la Magazinul Oficial al Clubului și de la casa de bilete din fața Sălii Polivalente din Craiova.

Vizualizări: 605

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: