Social

Pereții CNTV, afectați de cutremur - FOTO

Pereții și tavanele Colegiului Național “Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu au fost afectați din cauza celor două cutremure puternice de 5.2 respectiv 5.7 pe scara Richter, care au avut loc la începutul săptămânii.

Potrivit conducerii colegiului, sunt afectate mai multe săli de curs, amfiteatrul colegiului, cancelaria profesorilor, dar și holul central, casa scării principale și casa scării secundare din corpul vechi al clădirii. 

În urma mișcărilor seismice menționate au apărut mai multe crăpături și fisuri în structura de rezistență și la îmbinările tavanelor din sălile de curs. 

Mai mulți părinți și-au dus copiii la bunici de frică. În ședința Consiliului de Administrație al colegiului, organizată pe 17 februarie, se va propune reprogramarea săptămânii “Altfel” în perioada 20 - 24 februarie, activitățile urmând să fie desfășurate online.

Iată constatările făcute de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj la CTV: "Posibile elemente ale structurii de rezistență afectate. Calcan zona nord prăbușit pe o suprafață de aproximativ 1 m2.  Se propune interzicerea de utilizare a corpului vechi al imobilului etaj și hol central".

Vizualizări: 1,157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: