Social

Angajare la SGA Gorj

Administrația Națională „Apele Române”, prin  Administrația Bazinală de Apă Jiu, Craiova, angajează contabil șef pentru S.G.A. Gorj.

Administrația Națională „Apele Române” – Administrația Bazinală de Apă Jiu, Craiova, județul Dolj, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de conducere, vacante, de contabil șef din cadrul S.G.A. Gorj. 

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: să fie absolvent cu licență a unei forme de învățământ superior de specialitate în ramura de știintă Științe economice, minimum 5 ani vechime în specialitatea studiilor economice, certificat de atestare a cunoștiințelor dobândite în domeniul Sistemului European de Conturi și cunoștințe operare PC: Office( Word, Excel, Powerpoint), Windows, programe contabilitate.

Data de 24 februarie este termenul limită pentru depunerea dosarelor, iar proba scrisă va avea loc pe data de 6 martie, urmată de proba de interviu pe data de 13 martie.

Relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare: Administrația Națională „Apele Române” – Administrația Bazinală de Apă Jiu, cu sediul în localitatea Craiova, strada Nicolae Romanescu numărul 54, județul Dolj, telefon: 0251/426.655.

Vizualizări: 1,840

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: