Diaspora

O româncă și-a tăiat venele în fața primăriei

O româncă din Italia a încercat să se sinucidă și și-a tăiat venele în public pe motiv că a fost dată afară din casă.

Românca în vârstă de 32 de ani a încercat să se sinucidă în fața primăriei din comuna Sant’Antimo, din Napoli.

Supărată fiind din cauza problemelor cu banii ea și-a tăiat venele cu lama a informat cotidianul Il Mattino.

Femeia împreună cu mama sa, partenerul ei și câinele lor au campat în fața primăriei după ce familia a fost evacuată din casă din cauza neplății chiriei. 

Un consilier a semnalat prezența familiei în fața primăriei pe Facebook, în încercarea de a atrage atenția administrației locale asupra situației iar când polițiștii locali au cerut persoanelor să părăsească zona, românca a luat o lamă și și-a tăiat venele.

La intervenția unei polițiste românca a fost oprită să își facă și mai mult rău și a primit primul ajutor de la angajații unei farmacii din zonă, ulterior fiind transportată la spitalul din Frattamaggiore.

Autoritățile spun că situația era cunoscută și se încerca rezolvarea problemei. „Era o situație cunoscută și pe care încercam deja să o rezolvăm. Ne-am angajat să găsim un loc care să găzduiască familia și să suportăm costurile unui hotel”, a explicat un consilier pentru Politici sociale.

În cele din urmă, datorită generozității preotului Francesco Campanile, parohul Sanctuarului, s-a reușit găsirea unei cazări pentru familia româncei.

 

Vizualizări: 488

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diaspora:

Citește și: