Eveniment

Mașina implicată în accidentul de la Roșia nu avea asigurare!?

Autospeciala implicată în accidentul de la Cariera Roșia pare că nu avea asigurare. Avea nevoie de RCA pentru că a circulat pe un drum public și legea spune că trebuie să ai asigurare. Rămâne de văzut dacă, în rest, mașina era în regulă ca să ducă minerii la muncă.

După accident, a dispărut numărul de înmatriculare de pe mașină.

Accidentul s-a petrecut chiar la intrarea în Cariera Roșia, după ce mașina a trecut de barieră. Șoferul trebuia să vireze dreapta, dar n-a mai văzut drumul din cauza ceții și s-a înfipt în banda care transportă cărbunele.

În față, era doar șoferul. Ceilalți cinci pasageri erau în spate. Dacă ar fi intrat si pe locurile din față, acum am fi vorbit de mai multe victime în stare gravă. 

Șoferul a fost rănit cel mai rău. A rămas încarcerat. Au intervenit pompierii de la Descarcerare să-l salveze. Alți trei mineri au ajuns și ei la spital după accident. Evenimentul a declanșat, ca de obicei, mai multe anchete ale Poliției, Inspectoratului de Muncă și ale Complexului Oltenia.

Actualizare: Potrivit unor surse, autospeciala ar avea asigurare valabilă, dar făcută pe seria de șasiu. Acesta e motivul pentru care, pe site-ul unde poate fi verificată asigurarea online, odată introdus numărul de înmatriculare nu figurează ca având RCA. Până acum însă nici societatea care asigură transportul minerilor și nici reprezentanții companiei nu au avut vreo reacție după accident.

Vizualizări: 2,564

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: