Diaspora

Un român din Italia și-a dat foc în fața soției

Un caz șocant a avut loc în Italia, acolo unde un cetățean român și-a dat foc în fața soției fiind preluat de serviciile de urgență cu un elicopter.

Românul care locuia în regiunea Calabria a recurs la un gest extrem, s-a stropit cu benzină și și-a dat foc în fața soției sale. 

Din informațiile oferite de presa italiană, românul, în vârstă de aproximativ 50 de ani, locuia împreună cu soția sa în localitatea Calabrò di Mileto, din regiunea Calabria. Din motive încă necunoscute, bărbatul s-a stropit cu benzină și apoi și-a dat foc totul petrcându-se în fața soției sale care, a asistat îngrozită la momentul șocant, a informat Corriere della Calabria.

Mai multe persoane au alertat imediat serviciile de urgență italiene și, în scurt timp, la fața locului au intervenit rapid echipaje de carabinieri și pompieri.

Echipajele medicale ajunse la locul incidentului i-au acordat românului primul ajutor, dar, dată fiind starea sa extrem de gravă, a fost activat și serviciul medical aerian. Astfel, un elicopter a ajuns în Calabrò di Mileto pentru a-l prelua pe român. Sursa citată mai scrie că bărbatul a suferit arsuri pe 60% din suprafața corpului, pe față, gât, torace și membre.

Vizualizări: 329

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Diaspora:

Citește și: