Actualitate

Cine se ocupă de selecția directorilor CE Oltenia

ARC CONSULTING este firma care se va ocupa de selectarea viitorilor directori ai Complexului Energetic Oltenia, care vor avea mandate de patru ani.

Selectarea unui membru al Directoratului costă 4.500 de lei, suma totală fiind de 22.500 de lei pentru cele cinci posturi.

Iată cum s-a prezentat firma pe portalul de licitații publice: “ARC CONSULTING este o companie acreditata in domeniul recrutarii si selectiei de personal, evaluarii de personal si consultanta in domeniul resurselor umane. Specialistii ARC CONSULTING au experienta si expertiza in recrutare si selectie conform OUG 109/2011, aprobata de Legea 111/2016. Dintre clientii pentru care s-au recrutat membrii consiliului de administratie amintim: Compania de Apa Aries, Durgau Salina Turda, Domeniul Public Turda, ADI ECO Nord, ADI Tarnavei Mari, Meditur, Piata Prim Com, Regia Autonoma a Domeniului Public Cluj-Napoca etc”.

Selecția va dura 150 de zile, teoretic, pentru că așa a fost și la Consiliul de Supraveghere, dar în fapt a durat mai bine de un an, din cauza intervențiilor politice.

Contractul pentru selecția Directoratului a fost atribuit pe 20 octombrie, ceea ce înseamnă că prin martie - aprilie, anul viitor, ar trebui să știm câștigătorii.

Vizualizări: 3,190

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: