Social

O nouă serie de bilete pentru tratament balnear

Casa Județeană de Pensii Gorj a primit biletele de tratament balnear, cu data de intrare în perioada 6-10 aprilie. Pentru cea de-a treia serie din acest an au fost alocate 66 de bilete, disponibile numai pentru unitățile de tratament din proprietatea Casei Naționale de Pensii Publice București.  

Acestea sunt pentru stațiuni precum 1 Mai, Amara, Bala, Geoagiu, Moneasa, Olănești și Pucioasa. ”Din cele 66 de bilete pentru tratament balnear primite de către CJP Gorj, 26 de bilete au fost alocate automat, prin aplicația SPA, solicitanților în funcție de punctajul obținut”, a anunțat conducerea Casei Județene de Pensii Gorj. 

Cele 40 de locuri se pot elibera persoanelor interesate, indiferent dacă au depus sau nu cerere. Biletele de tratament balnear, atât cele repartizate, cât și cele nerepartizate, vor fi distribuite în zilele de 23, 24, 27, 28 și 29 martie. 

Cele nevalorificate până în data de 29 martie, ora 16.00, vor fi redistribuite începând cu data de 30 martie, ora 8:30, până inclusiv în data de începere a seriei. 

Vizualizări: 857

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: