Social

Circulație pe ambele sensuri pe strada 22 Decembrie

Primăria Târgu Jiu a anunțat că intenționează să renunțe la circulația cu sens unic pe strada 22 Decembrie, cea care trece prin fața policlinicii și se intersectează cu Progresului, pe care se ajunge la poarta spitalului.

Circulația cu sens unic de pe Strada 22 Decembrie, va fi desființată, urmând ca în zonă să se circule pe ambele sensuri. Autoritățile spun că e vorba de o măsură temporară pentru a afla dacă se va îmbunătății traficul și nu se va mai bloca zona centrală a orașului.

Directorul adjunct al Direcției de Investiții și Gospodărie Comunitară din cadrul Primăriei Târgu Jiu, Ionuț Jilăveanu, a precizat că prin această măsură se dorește o fluidizare a traficului în zona respectivă, traficul fiind aglomerat mai ales în zona Policlinicii. Dacă se va dovedi că este o măsură bună pentru traficul din Târgu Jiu aceasta va fi menținută. 

Deja se lucrează la indicatoarele rutiere care vor fi amplasate în zonă. 

Oficialul a mai precizat că nu se va mai permite parcarea pe stradă în zona din apropierea Policlinicii, ceea ce pare o mare provocare pentru că în zona respectivă nu există alte parcări și este mereu aglomerat.

 

Vizualizări: 947

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: