Social

Misiune imposibilă în Final 4 pentru handbalistele din Târgu Jiu

Handbalistele de la CSM Târgu Jiu vor avea o misiune imposibilă în Final 4-ul Cupei României la handbal feminin, acolo  unde vor juca cu Gloria Bistrița. 

Se pare că tragerea la sorți nu a fost cea mai convenabilă pentru echipa lui Liviu Andrieș, care, pe lângă faptul că are în față una dintre cele mai bune echipe din Liga Florilor mai are și mari probleme de lot. 

Oricare ar fi rezultatul meciului cu Gloria Bistrița, CSM Târgu Jiu va rămâne surpriza plăcută a acestei ediții a Cupei României prin performanța reușită deja de a se califica în Final 4.

Turneul se va disputa în Complexul Sportiv Unirea de la Bistrița unde atmosfera nu va fi favorabilă echipei din Târgu Jiu.

Toți adversarii din Final 4 sunt foarte puternici și ar fi greu de depășit de o formație nou-promovată aflată la prima participare la acest nivel al competiției.

Meciurile din semifinale, HC Dunărea Brăila – CSM București și HC Gloria Bistrița 2018 – CSM Târgu Jiu, se vor juca pe data de 20 mai, iar pe 21 mai vor avea loc cele două finale. 

Vizualizări: 199

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: