Actualitate

Mitea explică de ce a intrat în greva foamei - VIDEO

Nicolae Mitea este unul din cei șapte salariați ai Complexului Energetic Oltenia care au intrat în greva foamei în fața guvernului, pentru a cere aviz favorabil pe proiectul de lege care ar permite pensionarea mai devreme a salariaților din termocentrale și din carierele miniere.

Mitea a spus că vor sta în greva foamei până când guvernul va da aviz favorabil și că toți cei care au recurs la protestul extrem sunt deciși să meargă până la capăt. Acesta speră însă în susținerea colegilor de la Complexul Energetic Oltenia, să fie cât mai mulți la protestele de la Târgu Jiu, care sunt zilnic de la 09.00 la 11.00 și de la 16.00 la 18.00.

“Acest CEO nu mai are viitor bun. Măcar să facă front comun, să putem fi pensionați la 52 de ani vârstă și 30 stagiu de cotizare”, a spus Mitea, atenționând că vor pica în derizoiu dacă protestează în număr foarte mic.

Mitea speră ca protestul să devină mai vizibil la București, pentru că în cele nouă săptămâni de pichetare la Târgu Jiu nu au fost luați în calcul.

Vizualizări: 2,411

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: