Eveniment

Șofer urmărit la Rânca

Stațiunea Rânca e plină de turiști, iar polițiștii gorjeni sunt cu ochii pe zonă. Aproape că nu este zi în care să nu fie prins un șofer care încalcă legea.

Polițiștii din Novaci au urmărit, astăzi, în trafic un șofer care nu a oprit la semnalul lor și și-a continuat deplasarea. Oamenii legii au vrut să-l oprească pe DN 67C, în Novaci. Polițiștii au pornit în urmărirea autovehicului, găsindu-l abandonat pe un câmp.

 

Ulterior, polițiștii l-au depistat pe conducătorul autoturismului, stabilind că este vorba despre un tânăr de 18 ani, din orașul Novaci, care nu deține premis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 

“În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, a transmis IPJ Gorj.

 

 

Polițiști din cadrul Poliției Orașului Novaci au depistat și ieri, în trafic, un bărbat de 37 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 67 C Rânca, iar în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. “În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul, de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice”, a mai menționat sursa citată.

Vizualizări: 3,971

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: