Eveniment

A lovit frontal utilajul de deszăpezire

Poliţiştii Serviciului Rutier Dolj au fost sesizaţi în această dimineață cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 55, în localitatea Malu Mare.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că un bărbat de 50 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe DN 55, din direcție Bechet către Craiova, în localitatea Malu Mare, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a pătruns pe contrasens și a intrat in coliziune cu un utilaj de deszăpezire, condus de un bărbat de 54 de ani, din comuna Bucovăț.

În urma evenimentului rutier, o femeie de 45 de ani, din Craiova, pasageră în autoturism a decedat, iar conducătorul auto și o a treia persoană, pasager în autoturism au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Vizualizări: 5,259

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: