Eveniment

Copil ucis de un copac căzut pe mașină 

Un copac de mari dimensiuni a căzut peste o mașină care circula pe un drum din Caraș Severin, un copil de 14 ani fiind ucis în accident de o ramură pătrunsă în autoturism.

O furtună puternică a rupt un arbore într-o zonă din Reșița aflată sub avertizare de cod galben de viscol. Un arbore uriaș a căzut pe un autoturism aflat în mers iar o creangă a pătruns prin partea din față a acestuia. Un copil de 14 ani, aflat în mașină cu părinții și un alt adult, a murit iar cei trei adulți au ajuns la spital în urma incidentului. 

O creangă uriașă din arborele prăbușit a străpuns, pur și simplu mașina, și a intrat prin partea din față, în direcția șoferului iar partea din dreapta a vehiculului a fost apoi strivită de arborele uriaș.

Echipajele de la ISU Caraș-Severin și de la ambulanță ajunse la fața locului au preluat băiatul inconștient, în stop cardio-respirator, în stare extrem de gravă. Acesta a fost resuscitat și dus de urgență la terapie intensivă dar, din păcate, medicii au declarat decesul băiatului.

Adulții aflați în mașină au fost transportați la spital, în stare de șoc, rănile pe care le au nefiind de natură să le pună viața în pericol.

Vizualizări: 1,329

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: