pamFLEȚI

Medic prezidențial: Biden trebuie urgent consultat la cap

Ronny Jackson și alți 37 dintre colegii săi au înaintat săptămâna trecută o scrisoare către Biden.

"Colegii mei și cu mine îi cerem din nou președintelui Biden să fie supus imediat unui examen formal de screening cognitiv, cum ar fi Evaluarea Cognitivă de la Montreal (MOCA)”, a declarat Jackson pentru Fox News Digital. 
Reacția medicului vine în urma deciziilor Guvernului SUA de a începe vaccinările corona pentru copiii sub cinci ani, incluzând și sugarii cu vârsta minimă de 6 luni. Data implementării este 21 februarie, potrivit unui document al agenției americane de boli CDC. Există aproximativ 18 milioane de copii cu vârste cuprinse între șase luni și patru ani în Statele Unite. Ei urmează să primească vaccinul de la Pfizer/BioNTech.

RonnyJackson este unul dintre medicii care s-a alăturat unității medicale de la Casa Albă la mijlocul anilor 2000 sub George W. Bush și a servit ca medic al președinției din 2013 până în 2018, incluzându-i și pe Barack Obama și Donald Trump.

Statele Unite derulează, de ceva timp, campania de vaccinare cu serul de la Pfizer pentru grupa de vârstă 5-11 ani, iar de atunci, aproximativ 1 milion de copii americani din această categorie au fost vaccinați cu prima doză!

În timp ce SUA accelerează vaccinarea, incluzând și sugarii, majoritatea țărilor renunță la "măsurile pandemice" intrând în normalitate.

Vizualizări: 4,314

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din pamFLEȚI:

Citește și: