antiVirale

Marius Bodoghi, invitat de Teatrul din Târgu Jiu 

Actorul Marius Bodoghi a răspuns invitației Teatrului Dramatic "Elvira Godeanu" și va fi prezent la Târgu Jiu pe data de 12 iunie. 

Teatrul din Târgu Jiu îi invită pe iubitorii de teatru și muzică,  pe data de 12 iunie, de la ora 19:30, la Muzeul Judeţean "Alexandru Ştefulescu", unde va avea loc un recital de excepţie, susţinut de actorul Marius Bodochi și muzicienii Alexandru Anastasiu și Lucian Maxim.  

„Dragă iubitor de teatru, „Aș vrea să îți spun…” că muzica și poezia rămân punți de legătură între noi, în ciuda tuturor încercărilor prin care trecem în această perioadă. „Aș vrea să îți spun…” că trebuie să redescoperim puterea terapeutică a artei, armonia și echilibrul, așa că îți propun o călătorie plină de surprize prin lirica românească și universală. Actorul Marius Bodochi și muzicienii Alexandru Anastasiu și Lucian Maxim îți vor fi alături într-un recital excepțional în care fragilitatea, speranța, tandrețea și iubirea își găsesc o expresie artistică desăvârșită”, este anunțul oficial al teatrului din Târgu Jiu care anunță și că rezervările se pot face deja la numărul de telefon 0765051178.

Vizualizări: 711

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: