Social

Surprize de 1 iunie pentru copiii din Cîlnic

1 iunie este Ziua Copilului, iar un cadou dulce este întotdeauna binevenit. Primăria Cîlnic din județul Gorj a pregătit cadouri pentru toți copiii din comună, care merg la școală sau la grădiniță.

“Am avut prilejul și, totodată, imensa bucurie de a-i întâlni pe micuții, dar și pe mai marii mei câlniceni. Această bucurie s-a datorat faptului că este 1 Iunie, Ziua internațională a copilului și, cu această ocazie, ca în fiecare an de altfel, am oferit cadouri tuturor elevilor si preșcolarilor ce frecventează cursurile școlilor sau grădinițelor de pe raza comunei Câlnic. Am fost primiți cu entuziasm, copiii fiind extraordinar de încântați, iar pentru mine nu există satisfacție mai mare decât aceasta. Mă bucur nespus că pot face copii fericiți, că pot aduce bucurie acestor suflete inocente”, a transmis primarul din Cîlnic, Dumitru Vulpe.

Majoritatea țărilor au ales ziua de 1 iunie, prima zi de vară, pentru a sărbători Ziua Internațională Copilului.

În România, cu ocazia acestei zile, sunt oferite copiilor de toate vârstele dulciuri, jucării, baloane colorate, hăinuțe și alte obiecte pe care ei și le doresc. De asemenea, de Ziua Copilului pot fi organizate, petreceri-surpriză, evenimente și activități dedicate copiilor, manifestări sportive, sau chiar excursii.​ În final, cel mai însemnat lucru pentru un copil este atenția familiei și timpul petrecut împreună cu aceștia.

 

Vizualizări: 739

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: