antiVirale

Măsuri pentru minivacanța de 1 Iunie și Rusalii

Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Tudor Vladimirescu” Gorj a suplimentat numărul de jandarmi din structurile de ordine publică, în perioada minivacanței din perioada 1-5 iunie.

În atenția jandarmilor gorjeni vor fi asigurarea măsurilor de ordine și siguranță publică a participanților la Zilele comunei Drăguțești, Zilele orașului Țicleni, la manifestația comemorativă „Imn pentru Domnul Tudor” de la Padeș și la stadionul din Bustuchin, pe timpul finalei Cupei României la Fotbal-faza județeană, unde organizatorii estimează participarea unui număr mare de persoane

Jandarmii vor fi prezenți și în zonele mănăstirilor și bisericilor pe timpul slujbelor religioase de Rusalii și la activitățile de Ziua Copilului, în Piața Prefecturii și la Shopping City Târgu-Jiu.

Jandarmii montani din Rânca, Runcu și Tismana vor acționa pentru informarea, îndrumarea şi acordarea de asistenţă turiştilor care vor fi în zonele montane, precum și pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

„Recomandăm turiştilor care vor merge în zonele turistice montane din județul Gorj, să parcurgă traseele turistice marcate corespunzător, să fie echipați adecvat, să aibă asupra lor un telefon mobil încărcat pentru a anunţa la numărul de urgenţă 112 incidentele sau problemele”, transmite IJJ Gorj.

În această perioadă vor continua și acțiunile pentru protejarea fondului piscicol și a respectării măsurilor de prohibiție în zona habitatelor piscicole naturale din județul Gorj.

 

Vizualizări: 427

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: