antiVirale

Surprize pentru copiii din Târgu Jiu de ziua lor

Primăria Târgu Jiu alături de o serie de instituții de cultură locale au pregătit un program plin de surprize pentru copiii din Târgu Jiu, acestea începând din data de 31 mai.

Centrul Municipiului Târgu Jiu, zona pietonală și amfiteatrul de pe Starada Victoriei vor aparține copiilor de ziua lor, iar zona va fi plină de atracții pentru cei mici, după cum a precizat primarul Marcel Romanescu.

„Invităm copiii din municipiul Târgu Jiu în centrul pietonal miercuri, 31 mai, începând cu ora 10:00, la o suită de evenimente pe care le-am pregătit special pentru ei. Timp de 8 ore, mascotele Wednesday, Sonic, Mickey, Minnie, Strumf, Cocomelon, Cocomelonita, Peppa, Minion, Olaf, Pikachu, Zigaloo, dar și două prințese vor fi la dispoziția celor mici”, a precizat edilul invitând să fie prezenți copiii din municipiu.

Cu ocazia zilei de 1 Iunie, Primăria Municipiului Târgu Jiu a pregătit un program special pentru copii cu activități de divertisment, mascote, mimi, pictură pe față, dar și spectacole oferite de Palatul Copiilor, Teatrul Dramatic "Elvira Godeanu", Școala Populară de Arte "Constantin Brâncuși" și o serie de instituții de învățământ care vor evolua pe scena amfiteatrului din centrul pietonal.

 

 

Vizualizări: 616

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: