Actualitate

Incredibil! Concurs anulat a doua oară la Ambulanță 

Printr-un anunț postat pe site-ul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj, reprezentanții instituției au transmis că un concurs, recent încheiat, a fost anulat. Culmea, este vorba despre un concurs care a mai fost anulat o dată din cauza criteriilor de selecție. S-a speculat faptul că unul dintre candidați, angajat al Ambulanței, ar fi fost favorizat de unul dintre criterii.

„Lipsă pregătire în sănătate și securitate în muncă” este criteriul care a făcut ca patru dosare de concurs să fie respinse și doar unul să fie declarat „Admis”. Concursul a continuat cu încă două probe și un singur candidat, care a și ieșit „învingător”. Însă, la scurt timp, șefii SAJ Gorj au anunțat că anulează rezultatele finale și, implicit, concursul. Cel mai probabil, decizia are legătură cu faptul că același concurs a mai fost anulat o dată de Corpul de Control al Prefectului Județului Gorj. 

Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Gorj a organizat concursul cu pricina pentru ocuparea postului vacant de inginer gradul II în cadrul Serviciului de mișcare exploatare auto și nave sanitare, atelier întreținere și reparații auto, revizie tehnică, iar postul a fost obținut de unul dintre angajații instituției care lucra, de mai mulți ani, ca șofer

 

Vizualizări: 1,676

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: