Social

Magazin Jysk la Motru. Caută personal!

Jysk, compania internațională de retail care comercializează produse pentru casă, va deschide un magazin și în municipiul Motru. Acesta va funcționa pe strada Macului. 

Având în vedere deschiderea noului magazin, în această perioadă au loc recrutări de personal care să deservească unitatea. Compania caută să angajeze director adjunct, responsabil depozit și asistent vânzări. Posturile disponibile pentru magazinul de la Motru sunt publicate pe site-ul societății.

Pentru postul de asistent vânzări, spre exemplu, compania spune că oferă viitorilor angajați bonus competitiv, care să răsplătească vânzările și rezultatele extraordinare, oportunitati de dezvoltare și traininguri, precum și tichete de masă, asigurare medicală, dar și 20% reducere la produsele Jysk. 

Un magazin Jysk funcționează în cadrul centrului comercial Shopping City Târgu Jiu. Astfel, cel de la Motru va fi cel de-al doilea magazin al companiei în Gorj. ”În Romania ne propunem să deschidem în medie 15 magazine noi pe an și să ajungem la 135 de magazine”, scrie pe site-ul companiei. 

Vizualizări: 4,387

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: