antiVirale

Localnicii din Vladimir, invitați la hora satului

Sărbătorile Pascale se apropie cu pași repezi și în majoritatea localităților din județul Gorj vor avea loc diferite evenimente care să marcheze aceste zile importante pentru creștinii ortodocși. În comuna Vladimir, de exemplu, și în acest an, se va organiza hora satului, eveniment care adună în același loc toată suflarea localității.

 

„Este o ocazie de a ne reuni în jurul valorilor noastre tradiționale”, le transmite primarul comunei Vladimir, Marius Vijulan, tuturor localnicilor. Evenimentul va fi organizat chiar în fața primăriei. 

 

„Cu bucurie și entuziasm vă anunț că se apropie una dintre cele mai așteptate sărbători din comunitatea noastră - Sfintele Sărbători de Paște! 

Și în acest an, vom marca această ocazie cu o tradiție îndrăgită care dăinuie în inimile noastre de-a lungul anilor: remarcabila horă a satului.

Sărbătoarea Paștelui aduce o atmosferă specială de comuniune și bucurie în rândul comunității noastre, iar hora satului este momentul perfect pentru a celebra împreună aceste valori fundamentale.

Este o ocazie de a ne reuni în jurul valorilor noastre tradiționale, de a ne bucura de dans și muzică, și de a întări legăturile dintre vecini și prieteni.

Vă invit pe toți să vă alăturați nouă în această sărbătoare deosebită și să participați la horă.

Să dansăm împreună în spiritul sărbătorii și să creăm amintiri frumoase care să dăinuie în inimile noastre pentru mult timp de acum înainte”, a transmis Marius Vijulan, primarul comunei Vladimir.

Invitații din acest an vor fi: Cristina Avram, Tatiana Neagoe, Formația Intim Band Târgu Jiu și Mity Nicolae.

Vizualizări: 414

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: