antiVirale

Maraton pentru educație antreprenorială la Târgu Jiu

Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu se transformă miercuri, 24 aprilie 2024, de la ora 11:00, într-un hub fresh pentru viitorii magnați ai afacerilor. 

Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin – Sucursala Gorj organizează etapa județeană „Maratonul pentru Educație Antreprenorială”, unde ideile îndrăznețe întâlnesc oportunități nesfârșite.

Maratonul constă într-un concurs de planuri de afaceri prezentate de echipele de liceu.

„Imaginează-ți acest peisaj: discuții care te fac să-ți zboare mintea, povești de succes care ți-ar putea schimba perspectiva, și tu... în mijlocul acțiunii, absorbind totul! Panelurile noastre nu sunt simple conversații; sunt un parcurs educațional, de la descoperirea vocației la dezvoltarea spiritului antreprenorial.

Și pentru că vorbim despre a fi în centrul atenției, profită de momentul de glorie: concursul de planuri de afaceri! Aici, ideile tale prind viață și pot fi încoronate drept cele mai bune din județul Prahova. E momentul tău de a străluci, de a arăta ce ai tu mai bun.

Și ce-i mai cool decât intrarea liberă? Yup, ai acces gratuit, dar grăbește-te! Locurile disponibile în sală sunt ca biletele la un concert sold-out: se dau ca pâinea caldă!

Dar la ce să te aștepți? Discursuri inspiraționale ale celor care au făcut deja pasul, sfaturi de neprețuit de la speakeri vocaționali care să te îndrume către cariera perfectă pentru tine și, bineînțeles, marea premiere a ideilor care vor schimba jocul – toate acestea te așteaptă la «Maratonul pentru Educație Antreprenorială»”, transmit organizatorii.

„Maratonul pentru Educație Antreprenorială” este programul inițiat în 2023 de Asociația Națională a Antreprenorilor (ANAA), în parteneriat Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF).

Vizualizări: 517

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din antiVirale:

Citește și: