Social

Șoferii scapă de gropile de pe DJ 665A

Disconfortul creat șoferilor care tranzitau comuna gorjeană Bălănești pe DJ 665 A va deveni doar o amintire neplăcută. Lucrările realizate pe acest tronson de drum sunt aproape finalizate și în scurt timp se va circula pe un drum modernizat.

Reabilitarea drumului județean 665A a început în luna august a anului trecut cu fonduri de la Consiliul Județean Gorj. 

Acest drum, deși nu a fost reabilitat niciodată, nu era impracticabil, însă crea disconfort participanților la trafic. ”Avem o veste bună pentru șoferi. Lucrările pe DJ 665A pe cei doi kilometri din comuna Bălănești sunt aproape finalizate. Ar mai fi de modernizat cinci kilometri și ar fi gata tot acest tronson de drum care tranzitează comuna Bălănești. Noi avem încredere că cei de la Consiliul Județean, în funcție de fondurile de care vor dispune, vor continua această investiție”, a declarat Ovidiu Pungan, primarul din comuna Bălănești.

Mai mult decât atât, sunt reparații și după alunecarea de teren care s-a produs de acest drum. ”Se lucrează și în zona unde a avut loc o alunecare de teren, dar din fericire alunecarea nu s-a produs în zona asfaltată, ci la un pod unde a fost vorba de o tasare a pământului. A fost deviată circulația în zonă și a fost refăcut acest pod”, a mai spus Ovidiu Pungan.

Proiectul este finanțat de Consiliul Județean Gorj.

Vizualizări: 2,244

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: