Actualitate

Salariat: Dacă domnul director zice, nu-l contrazicem

Minerii din Complexul Energetic Oltenia au un umor amar, când comentează știrile care apar despre problemele cu care se confruntă zilnic în carierele miniere.

Unul dintre ei a reacționat la cele spuse de directorul Trufelea, care a susținut într-o postare că minerii sunt de acord să meargă pe jos până la utilaje, câțiva kilometri zilnic, prin noroi.

“Ce dreaq să facem? Dacă Domnul Director zice, nu-l contrazicem! Dar nu-s de acord cu "mersul pe jos"! După 31 de ani de ani de carieră, n-ați dori cînd ajung la utilaj să joc și o horă?”, a scris salariatul pe pagina de socializare. Eventual o horă a Unirii, să fie în ton cu autoritățile care nu ratează niciun prilej festiv.

“La cariera Roșia, distanța de la sectoare - rotoare este cuprinsă între 4,5-6 km (pe sens), cu diferențele de nivel - ajungi epuizat, nu cred că își dorește cineva sa meargă atât de mult”, a scris un alt salariat.

“Păi de unde să știe frate deșteptul ăla de director că utilajele sunt și la 5...7 km de întreprindere...el crede că excavatoarele sunt in birouri, de acolo se excavează cărbunele”, a mai comentat cineva, dar sunt zeci de astfel de mesaje.

Inspecția Muncii a dispus pe 23 ianuarie suspendarea transportului de persoane în cele nouă cariere ale CE Oltenia, din cauză că mașinile nu sunt conforme și drumurile nu sunt făcute. 

Vizualizări: 9,368

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: