Politică

Liberalii au vrut să saboteze investițiile dintr-o comună din Gorj

Consilierii de la PNL și USR au încercat să saboteze ședința de Consiliu Local de la Padeș în care se discuta bugetul comunei pentru acest an. Puciul nu le-a ieșit însă pentru că a fost majoritate care să asigure votarea bugetului. 

Aleșii de la PSD și consilierul ALDE au votat aprobat bugetul și investițiile importante programate pentru acest an.

Primarul din Padeș, Mihăiță Troacă, a anunțat ce proiecte vor fi implementate în 2024: „În primul rând vreau sa mulțumesc consilierilor locali PSD și a domnului Luca Ion (ALDE) pentru prezența la ședința din 15.02.2024. Chiar dacă restul consilierilor PNL și USR nu au dorit să participe, încercând să saboteze ședința, bugetul local a fost aprobat”, anunță primarul din Padeș. 

Printre investițiile anunțate în acest an se numără alimentarea cu apă pe mai multe ulițe din Călugăreni, asfaltarea drumurilor din satele Motru Sec, Cloșani, Călugareni, Vaieni, Padeș și Apa Neagră, extinderea de rețea electrică în Motru Sec și construirea a două poduri în același sat.

De asemenea, școlile din comună vor fi dotate cu materiale didactice, echipamente digitale și materiale didactice noi. În plus, „înființăm capacitatea de producere a energiei electrice produsă din surse regenerabile pentru autoconsum în cadrul Uat Pades. Proiectul cu panourile solare prin care nu vom mai plăti la furnizorii de energie sume colosale, aceste vor fi folosite în investii noi și benefice”, mai transmite edilul din Padeș.

Vizualizări: 623

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: