Social

Junioarele 3 foarte aproape de calificare în Grupele Valoare

Echipa de Junioare 3 a CSM Tărgu Jiu a câștigat fără probleme, scor 32-23, jocul împotriva celor de la CSS Sibiu. Echipa pregătită de Paula Martinescu a urcat pe locul 2 în serie și a făcut un pas uriaș către Grupele Valoare. A fost un meci în care Raisa Pagnejer a fost cea mai bună marcatoare a CSM Târgu Jiu, cu 18 goluri! 

Victorie clară pentru junioarele 3 CSM Târgu Jiu în meciul derby din etapa a 16-a din Seria H a Campionatului Național. Gorjencele au dominat fără probleme partida cu echipa sibiană, într-un meci în care gorjencele au condus din primul până în ultimul minut. Fetele Paulei Martinescu au câștigat partida care le-a trimis pe locul 2 în serie, fiind acum favorită la calificarea în Grupele Valoare. 

„Panterele“ CSM Târgu Jiu au intrat pe teren hotărâte să tranșeze încă din start soarta acestei partide. Gorjencele au început în forță cu un 4-0 pe tabela de marcaj, spre bucuria numeroasei galerii care a venit să susțină echipa în drumul spre Grupele Valoare. CSM Târgu Jiu a continuat să domine partida, atât ofensiv, cât și defensiv, și a urcat la +9 pe tabelă, scor 17-8. Sibiul a încheiat prima parte a jocului cu 2 goluri, și CSM Târgu Jiu a intrat la pauză cu 17-10 pe tabelă. 

Sibiencele a început mai bine actul secund și a redus diferența la 5 goluri, scor 18-13. Handbalistele noastre au revenit însă la cârma jocului și au dominat categoric finalul de meci, iar în ultimele 10 minute de joc au înscris de 6 ori la rând fără să primească gol. S-a terminat 32-23 pentru CSM Târgu Jiu care a făcut un pas uriaș spre Grupele Valoare. 

Paula Martinescu, antrenoare junioare 3 CSM Târgu Jiu: ”Victorie, CSM Târgu Jiu! Public minunat, atmosferă de vis pentru un meci important, cu fete motivate, cu ambiție, dăruire, concentrare, cu un joc bun în atac, dar și în apărare, iată ingredientele care au dus astăzi la câștigarea acestui meci de importanță maximă în vederea calificării în Grupele Valoare. Sunt mândră de jucătoarele mele, care astăzi au demonstrat că pot fi speranțele pentru handbalul de performanță al localității noastre. Multumim părinților și tuturor celor care ne-au sprijinit cu atâta pasiune, dar mai ales că au avut încredere în noi. Sunt foarte mulțumită și de jocul defensiv pe care l-au făcut astăzi fetele mele și am încredere că vom progresa și aici mult mai mult. Felicitări Panterele!”

CSM TÂRGU JIU: Yasmina Sfiea, Andrada Văduva, Ana Bîrlete 2g, Cleopatra Pîslaru 2g, Raisa Pagnejer 18g, Daniela Țoțan 1g, Ștefania Chimerel, Raisa Ion, Gabriela Anuțoiu, Alexia Vârțan, Diana Ștefu, Anastasia Găvănescu 1g, Antonia Vârțan, Maria Cojocaru 7g, Carla Logăscu 1g, Alexia Cioi. Antrenoare: Paula Martinescu.

Vizualizări: 275

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: