Social

S-a aprobat bugetul la Motru. Mai mulți bani pentru investiții

A fost aprobat bugetul primăriei pentru acest an. Foarte important e că 2024 aduce un buget record când vorbim de partea de investiții. Bugetul a trecut chiar dacă aleșii de la PNL și USR nu au vrut să-l voteze.

Primarul Cosmin Morega spune că au fost alocați cei mai mulți bani din istoria primăriei pentru investiții: aproape 80 de milioane de lei.

“Primăria Municipiului Motru are un buget aprobat. În acest an bugetul alocat pentru partea de investiții (dezvoltare), 79 508 mii lei (cel mai mare buget din istoria Primăriei Motru). Sumele pe partea de dezvoltare sunt atrase din fonduri externe în anul 2022, 2023 (CNI, PNRR, ANGHEL SALIGNY, Ministerul Dezvoltării, AFM). Mulțumesc domnilor consilierii care au înțeles și votat acest buget prezentat în ședința de CL. Cine nu a votat acest buget pentru dumneavoastră și la indemnul liderului? Iovan Sorin (PNL), Bălan Vasile (PNL), Rușeț Nicolae (PNL), Huidu Vasile (USR). De ce? Dumneavoastră puteți întreba aceste persoane care și cine este motivul”, e mesajul transmis de primarul Cosmin Morega.

Vizualizări: 884

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: