Politică

Iordache i-a convocat pe sindicaliștii din cadrul CEO la discuții. Ce promisiuni le-a făcut senatorul

Liderii de sindicat din cadrul Complexului Energetic Oltenia au fost convocați de Ion Iordache la discuții pentru ziua de luni.

Senatorul i-a contact pe sindicaliști joi, iar majoritatea acestora vor participa la această întâlnire. Ca să fie mai convingător față de reprezentanții salariațior, Iordache le-ar fi promis acestora inclusiv o întâlnire pentru ziua de marți cu Ministrul Muncii, însă această întrevedere nu va avea loc, conform surselor noastre.

Senatorul le-a aruncat pastila sindicaliștilor tocmai pentru ca aceștia să participle la întâlnirea cu el, însă întrevederea nu va avea niciun deznodământ fericit pentru angajați, mai ales că unii dintre lideri s-au și grăbit deja să arunce declarații publice cu privire la noua lege a pensiilor.

Tocmai lipsa de tact a unora ca Mitrescu ar putea să-i afecteze pe minerii și energeticienii din cadrul CEO. Mitrescu, fost locotenent al lui Marin Condescu, s-a grăbit să arunce cu noroi în guvernanți în condițiile în care, mâna lui dreaptă, Manu Tomescu a dialogat cu președintele PSD Gorj, Mihai Weber, pe tema unor amendamente aduse la această lege, iar liderul social democraților gorjeni a fost receptiv la această discuție.

Printr-o astfel de atitudine, Mitrescu dovedește, dacă mai era nevoie, că pe lângă lipsa de tact, mai are și alte carențe, cea mai mare fiind aceea că, în ultima perioadă a vorbit puțin și prost, iar gurile rele ne-au zis că e mai preocupat probabil de averea impresionantă pe care o deține făcută probabil pe spinarea celor care i-au plătit cotizație zeci de ani. Dar despre asta o să vorbim în altă zi sau, poate,

Mitrescu își va face curaj și va publica chiar el o declarație de avere să vedem cum stă financiar, că de spălătorii auto suntem sătui cu toții, poate mai vrem și altceva …

Vizualizări: 2,397

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: