Politică

Președintele Consiliului Județean, „săgeți” spre "senatorul influencer”: Noi nu facem selfie ori filmări

“Noi nu facem nici selfie-uri, nici filmări în online. Aducem lângă noi oameni cu valoare”! O spune Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, întrebat despre ultimele transferuri pe care le-a făcut Partidul Social Democrat: primarii liberali aduși în barca PSD.

 

N-a fost nevoie să-i menționeze numele, dar e clar că s-a referit la senatorul Ion Iordache care crede că va câștiga popularitate ori câteva voturi în plus dacă își filmează interlocutorii și se laudă că va mai rezolva o problemă pe Facebook. Unii colegi din Parlament l-au botezat deja „senatorul influencer” tocmai pentru modul în care a ales să-și înceapă campania electorală timpurie după modelul Dianei Șoșoacă ori al lui George Simion.

 

“Nu este un schimb de oameni. Aducem lângă noi oameni care au demonstrat și care au valoare politică și administrativă. Noi nu facem nici selfie-uri, filmări în online pentru că nu ne stă în caracter să facem acest lucru. Noi continuăm să ne remarcăm prin proiecte”, a spus Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj, la un post local de radio.

 

Întrebat dacă va candida, anul viitor, tot pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu a declarat că așteaptă să discute cu primarii și consilierii județeni și dacă va fi susținut, va intra într-o nouă competiție: „Nu e luată o decizie. Vedem”, a mai adăugat Cosmin Popescu.

Vizualizări: 4,508

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: