Politică

Rareș Bogdan: PNL câștigă alegerile în județul Gorj. Vezi replica dată de PSD și reacțiile internauților:

Rareș Bogdan, reprezentantul Partidului Național Liberal în Parlamentul European a declarat zilele trecute că Ion Iordache și PNL vor câștiga alegerile în județul Gorj. Nu știm pe ce își bazează europarlamentarul liberal afirmațiile, dar situația PNL din județul Gorj, și nu numai, îl cam contrazice. 

Până și colegii lor de coaliție, reprezentanții PSD, au refuzat să dea un drept la replică serios, susținând că declarațiile lui Rareș Bogdan pot fi încadrate în zona umoristică. 

"Domnul Rareș Bogdan a eșuat din punct de vedere al opiniilor și promisiunilor serioase, iar acum constatăm că se repliază în zona umoristică", susțin reprezentanții Partidului Social Democrat. 

Aceștia au continuat ironia la adresa europarlamentarului transmițându-i că prin asemenea afirmații stârnește hohote de râs în rândul gorjenilor. 

Nu o să-i dăm o replică, râsul declanșat în rândul gorjenilor de afirmațiile dumnealui sunt mai mult decât reacția meritată", au transmis pesediștii într-un răspuns dat TV Sud, pe grupul de comunicare. 

Nici reacțiile internauților nu s-au lăsat prea mult așteptate, valuri de comentarii au făcut deliciul mediului online. 

"Rareș, ce fumezi? Usucă iarba mai bine că-ți dă urât, vere".

"Ai rămas la fel de special ca pensiile speciale".

"Trage aer în piept și dă o baștină în plenul Parlamentului European, să vadă ăia că poluezi mai rău decât cărbunele. Poate îi convingi să nu ne închidă producția". 

"De unde ai răsărit, Vango? PNL nici în Ardeal nu o să mai câștige. La Gorj sunt deja incinerați".

"... scoal' că visezi prea frumos și poate pici din pat".

Vizualizări: 4,570

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: