Eveniment

A tras cu pistolul cu bile spre propriul tată

Cearta pe avere se putea termina rău pentru o familie din zona Motru. Un tânăr a tras cu un pistol cu bile spre tatăl său, rănindu-l ușor. Bărbatul a fost condamnat în primă instanță, chiar în această săptămână.

Fapta s-a petrecut pe 7 iulie 2020, când polițiștii gorjeni s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunii de „lovirea sau alte violenţe”. Asta după ce au aflat că un motrean și-a agresat fizic tatăl, folosind un pistol cu bile.

“Având în vedere aspectele sesizate s-a constituit echipa operativă compusă din lucrători din cadrul Poliției Municipiului Motru, Biroului Arme Explozivi si Substanțe Periculoase și Serviciului de Investigații Criminale, care au stabilit faptul că evenimentul semnalat s-a produs pe fondul unui litigiu mai vechi privind dreptul de proprietate asupra unui un teren pe care este construită o casă bătrânească”, se arată în documentul de la instanță.

Agresorul a folosit un pistol cu bile de tip airsoft, de culoare neagră, marca Taurus, și a executat mai multe focuri în direcția tatălui său, iar proiectile trase l-au lovit pe acesta în zona urechii stângi, producându-i leziuni vizibile şi o sângerare abundentă. 

La fața locului a fost chemat un echipaj SMURD, care au acordat primul ajutor, după care victima a fost transportată la Spitalul Municipal Motru.

Agresorul a fost condamnat zilele trecute de Judecătoria Motru la o amendă penală de 2.200 de lei, sentința nefiind definitivă.

 

Vizualizări: 2,118

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: