Actualitate

Încă o terasă amenajată ilegal în Târgu Jiu. Patronul, amendat cu 10.000 lei

Administratorul unei societăți comerciale din Târgu Jiu a fost sancționat de polițiștii locali cu 10.000 lei. Acesta a edificat o terasă în suprafață de aproximativ 127 mp fără a deține autorizație de construire.

”Totodată, prin procesul-verbal de constatare și sancționare a contravenției polițiștii locali din cadrul Biroului Protecție Mediu, Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal au dispus și măsura de oprire imediată a lucrărilor, în conformitate cu prevederile Legii nr. 50 din 1991 Republicată”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Târgu Jiu.

De asemenea, polițiștii locali din cadrul Biroului Control Comercial au constatat că societatea comercială în cauză deține, la adresa respectivă, și un punct de lucru unde desfășura activități de comerț cu amănuntul al mobilei, al articolelor de iluminat, articole de uz casnic, articole de fierărie, sticlă și al celor pentru vopsit, fără a deține acord de funcționare emis de primăria Târgu Jiu. 

Patronul a fost amendat și pentru aceste nereguli, cu 400 lei. Mai mult decât atât, polițiștii locali au dispus suspendarea activității comerciale până la data autorizării.

 

Vizualizări: 3,709

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: