Politică

I-a scăpat “porumbelul”. Cum s-a răzbunat Ciucă pe câțiva primari din Gorj!

O afirmație controversată a făcut primarul din Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, care susține că Nicolae Ciucă s-ar fi supărat pe primarii care au anunțat că pleacă la PSD și a decis să-i taxeze. Cum? I-a tăiat de pe listă când a venit vorba de alocarea banilor din Fondul de Rezervă al Guvernului.

Primarul Liviu Cotojman zice că decizia este bună și așa le trebuie primarilor traseiști. Asta deși comunitățile au de suferit. “Primarii traseiști n-au primit un leu și bine a făcut Guvernul. Care au plecat de la PSD la PNL sau de la PNL la PSD nu a primit niciun leu. Cu acte în regulă nu au plecat, dar au fost taxate intențiile, asta vreau să zic. Eu zic că chiar dacă suferă comunitățile, Guvernul va găsi o soluție. Au fost discuții puternice la nivel de coaliție, Ciolacu și Ciucă, așa au hotărât. Și e bine. Le-a dat o lecție”, a declarat Cotojman.

Și dacă ne uităm pe listă, se vede clar răzbunarea politică.

La Novaci, unde primarul PNL, Dumitru Leuștean, a anunțat că va candida din partea PSD anul viitor, nu au fost alocați deloc bani. La Dragotești, unde, la fel, edilul Vili Pasăre a decis să candideze pe lista social-democraților la alegerile de anul viitor, nu va ajunge niciun leu.

Arcani este un alt exemplu. Și primarul Dan Coiculescu a transmis public că va trece la PSD pentru că nu se mai regăsește în PNL-ul condus pe persoană fizică de senatorul Ion Iordache. Și el a fost taxat. Zero lei și pentru Primăria Arcani.

Fără bani este și Primăria Prigoria. Edilul Lucian Goață i-a bătut degeaba la ușa lui Iordache în celebrul filmuleț prost regizat de care a râs o țară întreagă. Pare că s-a răzgândit și nu mai pleacă la PNL așa că a primit și el aceeași sumă: zero.

Vizualizări: 2,323

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: