Actualitate

Guvernul a alocat bani pentru disponibilizații din CE Oltenia și CE Hunedoara

Guvernul a a adoptat miercuri hotărârile prin care se alocă fonduri pentru pentru plata venitului lunar de completare de care beneficiază persoanele disponibilizate de la Complexul Energetic Oltenia și Complexul Energetic Hunedoara.

”Se aprobă alocarea sumei de 6.820 mii lei din bugetul asigurărilor pentru șomaj pe anul 2021 pentru plata venitului lunar de completare pentru persoanele disponibilizate de la Societatea Complexul Energetic Oltenia S.A. în condițiile Planului de disponibilizare, aprobat potrivit legii”, este prima hotărâre.

Cealaltă se referă la complexul din Hunedoara: ”Se aprobă alocarea sumei de 16.137 mii lei din bugetul asigurărilor pentru șomaj pe anul 2021 pentru plata venitului lunar de completare pentru persoanele disponibilizate de la Societatea Complexul Energetic Hunedoara S.A., în insolvență, în condițiile Planului de disponibilizare, aprobat potrivit legii”.

Actele adoptate sunt:

HOTĂRÂREA privind aprobarea alocării unei sume din bugetul asigurărilor pentru şomaj pe anul 2021 pentru plata venitului lunar de completare de care beneficiază persoanele disponibilizate de la Societatea Complexul Energetic Oltenia – S.A.

HOTĂRÂREA privind aprobarea alocării unei sume din bugetul asigurărilor pentru şomaj pe anul 2021 pentru plata venitului lunar de completare de care beneficiază persoanele disponibilizate de la Societatea Complexul Energetic Hunedoara S.A., în insolvență.

Vizualizări: 1,974

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: