Social

Școală din Padeș, reabilitată. Lucrările au durat șase ani!

Lucrările de reabilitare a Școlii Gimnaziale Padeș au intrat pe făgașul normal. Anunțul a fost făcut chiar de primarul localității, Mihăiță Troacă. Edilul dă asigurări că după ani de zile de tergiversări, din cauze diverse, proiectul va fi dus la bun sfârșit.

 

Lucrările de reabilitare a Școlii Gimnaziale Padeș au început de mai bine de 6 ani, dar nu au fost terminate nici până în prezent.

„Cea mai mare problemă primită moștenire intră pe drumul cel bun, am făcut tot posibilul pentru ca lucrurile să revină pe drumul cel bun în ceea ce privește “Reabilitare totală Școala Padeș” , iar în termen de câteva luni va fi finalizată. Cum bine știm, de mai bine de 6 ani au fost demarate lucrările de reabilitare a întregii clădiri, însă problemele financiare ale constructorului au făcut ca această lucrare să întârzie mult, dar și fluctuația și creștere prețurilor la materialele de construcții. 

Lucrările au fost reluate, constructorul are tot sprijinul și toată susținerea mea și a compartimentelor implicate din cadrul Primăriei Padeș”, anunță Mihăiță Troacă, primarul comunei Padeș.

 

Vizualizări: 373

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: