Social

Comuna Crasna: Patru drumuri vor fi modernizate 

Patru drumuri comunale și sătești din localitatea Crasna vor fi reabilitate anul acesta. Valoarea investiției se ridică la aproape 4 milioane de lei. De altfel, odată ce vremea va permite o serie de alte lucrări vor lua startul în comuna respectivă. 

 

Primăria localității Crasna a scos la licitație proiectul de reabilitare a celor patru drumuri, iar acum așteaptă ofertele din parte constructorilor. 

„Contractul presupune execuția de lucrări pentru realizarea investiției „Modernizare drumuri - DC6A, DS32, DS26 si DS11 din Comuna Crasna, judeţul Gorj”. Valoarea estimată pentru execuția lucrărilor este de 3.842.848,53 lei fără TVA conform devizului general al investiției”, anunță reprezentanții instituției. 

Termenul limită de depunere a ofertelor este 4 martie 2024. 

„Ofertantul trebuie să fi executat lucrări similare în ultimii 5 ani, raportați la data-limită de depunere a ofertelor, în valoare cumulată de cel puțin 3.800.000 lei fără TVA. Se acceptă însumarea valorilor aferente lucrărilor executate în cadrul a maximum 3 contracte. Prin lucrări similare se intelege: lucrări de infrastructura rutiera - construire / reabilitare / modernizare drumuri”, se mai precizează în același anunț.

 

Vizualizări: 1,300

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: