Actualitate

Vânzările în marile centrele comerciale, la pământ

Vânzările în marile centre comerciale s-au prăbușit în ultimele săptămâni, de când nu mai au voie să primească nevaccinați. Conducerea  Asociaţiei Marilor Reţele Comerciale din România (AMRCR) începe discret să mârâie la guvernanți.

Paradoxal, micii comercianți, cei de cartier, sunt favorizați, pentru că ei nu își bat capul să întrebe clienții dacă sunt vaccinați sau nu. Omul intră, cumpără și pleacă.

Directorul executiv al Asociaţiei Marilor Reţele Comerciale din România (AMRCR), George Bădescu, cere să fie redefinite magazinele neesențiale. Acesta spune că un magazin care vinde aeroterme este la fel de necesar ca un magazin alimentar. “Noi nu urmărim crearea unei situaţii tensionate sau de conflict, ci pur şi simplu încercăm să atragem atenţia că sunt unele aspecte care ar trebui tratate pur şi simplu consecvent şi care fac sens pentru noi. Spunem că un magazin care vinde lemne, calorifere sau o ţeavă de baie e un magazin neesenţial?”, a spus Bădescu.

Protestul este însă așa, cu o jumătate de gură, probabil marii reteileri sperând ca guvernanții să renunțe la restricții după ce trec cele 30 de zile. Și dacă nu renunță? 

Vizualizări: 2,954

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: