Actualitate

Liceul din Târgu Jiu unde nimeni nu vrea să fie director

Niciun profesor din Gorj nu și-a depus candidatura pentru postul de director al Liceului Teologic din Târgu Jiu, fiind singura unitate școlară din municipiu în această situație. 

În schimb, pentru funcția de director al Școlii Gimnaziale „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu și-au depus dosarul nouă cadre didactice. 

Șapte candidați sunt pentru postul de director la Școala Gimnazială „Voievod Litovoi” , iar la liceele tehnologice „Henri Coandă” și nr. 2, dar și la Școala Gimnazială „Constantin Săvoiu” din Târgu Jiu sunt câte șase candidați.

Câte cinci opțiuni sunt pentru Colegiul Economic „Virgil Madgearu”, Grădinița nr. 8 și Școala Gimnazială „Alexandru Ștefulescu” din Târgu Jiu, Liceul Tehnologic Bîlteni.

Pentru funcțiile de director de la Colegiul „Spiru Haret”, grădinițele „Constantin Brâncuși” și „Vis de copil”, Liceul cu Program Sportiv, Liceul de Arte, Liceul Energetic, Școala Gimnazială „Sf. Nicolae”, Palatul Copiilor, toate din Târgu Jiu, și Școala Gimnazială „Grigore Geamănu” Turcinești sunt câte patru candidați pe loc.

Potrivit situației centralizate de ISJ Gorj, sunt 228 de opțiuni pentru posturile de director și 113 pentru cele de director adjunct. Vacante sunt circa 160 de posturi de conducere, între care 43 de director adjunct.

Proba interviu se va desfășura în perioada 15 noiembrie – 8 decembrie, în 17 decembrie urmând să fie validate rezultatele finale. 

Vizualizări: 2,739

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: