La modă

Grădinăritul, gătitul și pescuitul te scapă de stres

Stresul este boala secolului și este obligatoriu să avem în timpul liber preocupări care să ne relaxeze. Grădinăritul este una dintre ele. Este un hobby care te va pune să combini mişcarea fizică cu petrecerea timpului în aer liber, dar îți dă și sentimentul că munca ta este recompensată.

Gătitul de plăcere poate fi relaxant, mai ales dacă alegi să faci porții mici, dar pretențioase. Dacă nu ştii încă să găteşti şi ai avut până acum un stil de viaţă agitat, mereu pe fugă, cu mese luate la fast-food sau chiar din mers, este timpul să te opreşti din ”cursa” contra-cronometru pe care o duci cu tine însuţi. Poate este timpul să te apuci să-ţi prepari singur câte o masă gustoasă, să încerci unele reţete care îţi fac poftă şi să-ţi acorzi răgazul unei mese tihnite. 

Pescuitul este de neegalat când vine vorba de relaxare. O zi întreagă petrecută în natură, în liniştea întreruptă doar de susurul apei şi cântecul păsărilor, este o ocazie unică de a te încărca cu energie pozitivă. 

Nu în ultimul rând, putem apela la masajul anti-stres. Indiferent dacă vorbim de un masaj folosit strict pentru relaxare, de un masaj medical sau de o combinaţie între acestea două, masajul făcut în mod profesionist aduce o serie de beneficii directe, care se simt instant, dar şi beneficii indirecte, care se văd în timp.

Vizualizări: 642

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din La modă:

Citește și: