Actualitate

Gorun, dat în judecată de Luminița Popescu după ce a fost jignită

Război purtat în instanță între fostul și actualul rector al Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu. Reîntoarsă pe funcție, după ce a fost dată afară de fostul președinte al Senatului UCB, Luminița Popescu i-a întors „favoarea” lui Adrian Gorun și l-a trimis la pensie.


Tensiunile au escaladat atât în spațiul public, cât și în mediul academic, cei doi acuzându-se reciproc că s-au umplut de bani pe spatele universității. Într-o ședință de la UCB, Gorun a atacat-o pe Luminița Popescu, folosind cuvinte dure și amenințări. 

În această lună, rectorul UCB l-a dat în judecată pe Gorun, procesul având ca obiect „pretenții”.  La primul termen, instanța a dispus înaintarea dosarului la Registratură, după ce a constatat că a fost constituit nelegal completul de judecată.

„Admite excepţia nelegalei compuneri a completului de judecată, invocată din oficiu. În baza art. 200 alin. (2) C.proc.civ. raportat la art. 23 alin. (1) lit. b) din Legea nr. 303/2004 modificată şi şi art. 111 alin. (1) din Regulamentul de Ordine Interioară al Instanţelor Judecătoreşti, aprobat prin HCSM nr. 1375/17.12.2015, dispune înaintarea dosarului nr. 13170/318/2022, având ca obiect pretenţii, la compartimentul Registratură, în vederea repartizării aleatorii unui complet legal compus. Fără cale de atac”, potrivit deciziei de marți, 20 septembrie, a Judecătoriei Târgu Jiu.

Vizualizări: 1,660

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: