Social

Zeci de polițiști la Rânca

Zeci de polițiști vor desfășura acțiuni destinate fluidizării traficului rutier pe DN 67 C Rânca. Misiunea lor este și sancționarea conducătorilor auto care opresc autovehiculele pe partea carosabilă a drumului național menționat. Asta deși autoritățile sunt restante rău la capitolul parcări.

 

“Oprirea autovehiculelor pe DN 67 C Rânca este interzisă, acestea împiedicând utilajele SDN Târgu-Jiu sa efectueze în mod corespunzător activitățile de deszăpezire, astfel producându-se blocaje ale circulației rutiere și punând în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic”, a transmis IPJ Gorj.

Peste 400 de polițiști vor fi la muncă în zilele de 25-26 decembrie. Aceștia vor fi și cu ochii pe comercianții de petarde. “Pentru prevenirea producerii unor incidente care pot afecta climatul de ordine și siguranță publică, polițiștii vor intensifica și activitățile de control privind importul, depozitarea, comercializarea și utilizarea articolelor pe bază de amestecuri pirotehnice”, transmite poliția.

Vizualizări: 4,840

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: